top of page

OVER ONS

  • Facebook Social Icon

WIE ZIJN WIJ?

Soccer Talent Project is opgericht door een groep vrienden uit dezelfde wijk (Amsterdam-Geuzenveld).
Het personeel van Soccer Talent Project is opgegroeid in een omgeving waar veel profvoetballers uit zijn voortgekomen. Naast deze profvoetballers zijn er genoeg voetballers uit dezelfde omgeving die het niet hebben gehaald tot het profvoetbal. 

Door de ervaring van het personeel (bestaand uit prof- en niet profvoetballers) weet Soccer Talent Project heel goed wat er nodig is om te slagen als voetballer. In het verleden zijn er vele talenten verloren gegaan door een gebrek aan de juiste begeleiding en mentaliteit. De organisatie voelt zich geroepen om hier iets mee te doen. Er loopt zat talent rond die net dat stukje begeleiding mist of niet kan betalen. Door middel van dit initiatief willen wij de uitzonderlijke talenten opleiden en een kans bieden om te slagen als sporter en mens. 

 

Soccer Talent Project staat bekend om haar eerlijkheid, netwerk en transparantie. 

Wij zijn onze ambassadeurs zeer dankbaar voor hun steun. 

 

 

''Sport dient toegankelijk te zijn voor ieder kind.''

ONS TEAM

Bestuur/Allround

 

Karim el Haddad

 

Kelhaddad@soccertalentproject.com

Bestuur/Trainer/Begeleiding/Scouting

 

Khalid el Haddad

 

Khalid@soccertalentproject.com

Bestuur/Trainer/Begeleiding/Scouting

 

Jawad Ahannach

 

j.ahannach@soccertalentproject.com

Bestuur/Trainer/Allround

 

Jawhar Ahannach

 

info@soccertalentproject.com

Trainer

 

N. el Haddad

 

info@soccertalentproject.com

Trainer

I.Benlmouaz

info@soccertalentproject.com

Docent

 

E.Riffi

 

info@soccertalentproject.com

Middels de voetbalschool willen wij onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisatie vindt dat sport toegankelijk dient te zijn voor ieder kind. De voetbalschool hanteert hierdoor scherpe tarieven. Desondanks wordt de kwaliteit van de voetbalschool gewaarborgd. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde- en ervaren trainers/trainsters die dezelfde visie uitdragen. Wij zetten regelmatig onze ambassadeurs en voetbaltalenten in    om de jongeren te motiveren en enthousiasmeren om hun doel te bereiken. Onze ambassadeurs en talenten zijn een goed voorbeeld voor deze jongeren, omdat zij uit dezelfde omgeving komen en bekend zijn met de leefomstandigheden. Naast de voetbalschool steunen wij ook goede doelen. Een goed doel dat wij momenteel steunen is De Nierstichting.
 

Wij hopen door middel van dit initiatief een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.   

bottom of page