Soccer Talent Project officieel samenwerking gestart met de Nierstichting!

Soccer Talent Project officieel samenwerking gestart met de Nierstichting! - Geplaatst op dinsdag 23 december 2014

Soccer Talent Project is verheugd om mee te delen dat het een samenwerkingsverband is gestart met de Nierstichting. Na een zeer prettig gesprek met Sanne Kooter en Susan Weenink is er besloten om donateur te worden van de Nierstichting.

De Nierstichting zet alles op alles zodat nierpatiënten in leven blijven en echt blijven leven: met een beter levensperspectief en meer vrijheid en energie om gewoon mens te zijn. De Nierstichting kan haar werk mogelijk maken door bijdrage(n) van anderen en daar is Soccer Talent Project zich bewust van.

Soccer Talent Project wilt haar steentje bijdragen door aan de slag te gaan als donateur. Van het ontvangen inschrijf- en sponsorgeld, wordt een deel gedoneerd aan de Nierstichting. Soccer Talent Project wilt haar leden bewust maken van de voorkomende nierziekten. De Nierstichting gebruikt het gedoneerde geld voor onderzoek, preventie en patiëntenzorg.

Samen hopen wij op een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor de nierpatiënten!

Aanbevolen berichten