top of page

De voetbalschool trainingen zijn van start gegaan.

De voetbalschool trainingen zijn van start gegaan!

Afgelopen zondag 15 februari is Soccer Talent Project van start gegaan met de voetbalschool trainingen. Op Sportpark de Eendracht gingen de deelnemers vol enthousiasme aan de slag.

Onder toeziend oog van veel ouders en/of andere bekenden ging een ieder fanatiek aan de slag met de verschillende oefenvormen. Uit de positieve reacties van zowel de deelnemers als de ouders blijkt dat we met de voetbalschool een goede weg zijn ingeslagen.

Na afloop kregen alle deelnemers een gratis trainingsshirt en een goodiebag van de Nierstichting mee. Voor komende zondag (22 februari 2015) staat de 2e training van de voetbalschool op het programma. Vind je het leuk om ook eens te kijken wat de jeugdige toppers allemaal doen? De trainingen vinden plaats op zondagochtend van 11.00-12:00 uur op het Sportpark de Eendracht (zie ook Agenda).

Wellicht tot zondag!