Voetbalschool Soccer Talent Project geeft clinic aan SV De Enschedese Boys F1

Zaterdag 3 december stond er een clinic op het programma in Enschede. SV de Enschedese Boys F1 kon middels de clinic de trainingen van de voetbalshool ervaren. De clinic was zeer geslaagd en leerzaam voor alle deelnemers. Alle deelnemers kregen na afloop een mooi aandenken mee in vorm van een certificaat, beker en een goodiebag van de Nierstichting.

De F1 van SV de Enschedese Boys bestaat uit 11 jongens en 1 meisje. Voor Cayen stond er na afloop een leuke verassing te wachten. Cayen werd na afloop verrast met een orginele Joma voetbal. Dit geschenk is mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Teamsport Equip.

Er zit een stijgende lijn in het meidenvoetbal en Cayen is hier een mooi voorbeeld van! Ondanks de aanwezigheid van de vele jongens, hield Cayen zich goed staande!

De kinderen hebben een onvergetelijke dag gehad en als voetbalschool kregen wij positieve reacties van de ouders en club. De clinic is zeker voor herhaling vatbaar.

De clinic is mede mogelijk