Voetbalschool Soccer Talent Project scoort voor Sport & Mind.

Sport & Mind heeft als doelstelling om bewegen, sporten en een gezonde leefstijl voor iedereen mogelijk te maken. Het biedt dan ook diverse sportmogelijkheden op het sociaal/maatschappelijke vlak. Te denken valt aan blinde- en slechtziende sporters, ouderen die willen sporten, personen met een uitkering of beneden een bepaald inkomensniveau. Eigenlijk aan iedereen voor wie een regulier lidmaatschap bij een sportclub niet haalbaar is.

Soccer Talent Project wil graag haar steentje bijdragen aan dit mooie project. Vanaf 1 mei tot 1 juni starten wij het initiatief ‘’Scoren voor Sport & Mind’’. Wat houdt dit in? Heel simpel.. gedurende 1 maand lang telt een doelpunt voor 1 euro. Dit wordt uiteraard nauwkeurig bijgehouden door de trainers van de voetbalschool. Alle doelpunten die worden gescoord, doneren wij per 1 juni aan Sport & Mind.

Zelf een bijdrage leveren? Doneren kan op: https://www.crowdfundingvoorclubs.nl/sportandmindamsterdam/goal/view/sporten-voor-iedereen#.VvAKxIHHubk.facebook

Aanbevolen berichten